best free website templates

NAŠ CILJ JE

povezivanje i omogućavanje mladim ljudima da nađu prvi posao, zarade, budu zadovoljni. Omladinska zadruga obezbeđuje zadrugarima odgovarajuću pravnu i socijalnu sigurnost za vreme radnog angažovanja. Organizovanim radom preko omladinske zadruge, zadrugari obezbeđuju zaradu i veću sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

O  nama

Omladinska zadruga ,,GROF,, osnovana je 15.10.1990. godine.  Radimo po utvrđenim i propisanim pravilima omladinskog i studentskog zadrugarstva. Negujemo i dosledno primenjujemo izvorne zadružne principe i vrednosti.
Dugogodišnje iskustvo, profesionalni i odgovorni rad, kao i stalno usavršavanje izgradilo je uspešnu sliku o našoj zadruzi.
Omladinska zadruga GROF omogućava mladim i ambicioznim ljudima povezivanje sa potencijalnim poslodavcima i ostvarivanje prve zarade.
Pažljivim odabirom omladinaca spremnih da odgovore svim izazovima i radnim zadacima, ostvarujemo uspešnu saradnju sa velikim brojem poslovnih partnera, garantujući kvalitet i pouzdanost. Naša preporuka su mladi, ambiciozni  ljudi kojima smo pružili mogućnost da pronađu adekvatan posao shodno svojim sposobnostima i u skladu sa svojim obrazovanjem.

Pratite nas