free website design templates

Potrebni su Vam radnici?
Brzo
.Profesionalno.Kvalitetno.

U mogućnosti smo da u vrlo kratkom roku obezbedimo omladince koji su Vam neophodni za obavljanje poslova kako iz vaše delatnosti, tako i van Vaše delatnosti kao što su:
fizički poslovi, rad u magacinu,vozači,
čišćenje i održavanje poslovnog prostora,
kurirski poslovi, podela reklamnog materijala,
lepljenje, deklarisanje, pakovanje robe,
adminsitrativni poslovi, sekretarice, kafe kuvarice,
poslovi u struci,
zamena odsutnog radnika.

U slučaju ostvarivanja poslovne saradnje uslove, prava i obaveze bismo definisali Ugovorom o poslovnoj saradnji i trojnim ugovorom između poslodavca, omladinske zadruge i zadrugara.
Omladinska zadruga izdaje uput koji važi 30 dana i koji je validan dokaz o osnovu angažovanja pred nadležnim organima. Ukoliko se angažuje omladinac koji je nezaposleno lice omladinska zadruga vrši prijavu na obavezno socijalno osiguranje i dostavlja poslodavcu jedan primerak M obrazca. Po isteku 30 dana vrši se obračun i uplata zarade omladinca na račun omladinske zadruge u bruto iznosu, a koeficijenti za obračun ostvarene naknade članova omladinske zadruge su sledeći:

Koeficijenti za obračun zarada
Za zadrugare koji su na redovnom školovanju do navršenih 26. godina života (studenti, redovni učenici) koeficijent za preračun neto zarade na bruto zaradu iznosi 1,292567, bez PDV-a 1.272567.

Za zadrugare koji imaju status nezaposlenih lica, prijavljeni su redovno na biro za zapošljavanje, imaju overenu zdravstvenu knjižicu koeficijent za preračun neto zarade na bruto zaradu iznosi 1,601727, bez PDV-a 1.581728. Ovim licima se uplaćuju doprinosi za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Za zadrugare koji imaju status nezaposlenih lica, zdravstveno osiguranje ne ostvaruju ni po kom osnovu, zadruga je u obavezi da uplaćuje i doprinos za zdravstveno osiguranje, pa koeficijent za preračun neto zarade na bruto zaradu iznosi 1,784051, bez PDV-a 1.764053.

Svi naši omladinci su dodatno osigurani kod osiguravajućeg društva Sava osiguranje za slučaj povrede na radu.

U slučajevima gde poslodavci nisu u mogućnosti da odmah isplate omladince za obavljene poslove, omladinska zadruga vrši isplatu iz svojih zajedničkih sredstava.