mobirise.com

Aktuelni poslovi

.

21.07.2018.
Rad u call centru

Potrebne studentkinje za rad u call centru. Opis posla: pozivanje potencijalnih klijenata, zakaziovanje sastanka.
Radi se u smenama. Firma se nalazi na Novom Beogradu.

 

21.07.2018.
Sobarica

Potrebne devojke za posao sobarice u hotelu. Opis posla: čišćenje i spremanje soba, zamena posteljine i obezbeđivanje sredstva za ličnu higijenu u smeštajnim jedinicama. Plata je 25.000,oodin. Hotel se nalazi na Banovom brdu..

21.07.2018.
Fizički poslovi

Potrebani studenti i učenici za fizičke poslove. Opis posla: pretovar robe. Cena neto sata je 180,00 din. Radi se 23.07.2018. I smena od 08h-16h. Organizovan je prevoz do firme i nazad. 

21.07.2018.
Rad u magacinu

Potreban momak za rad u magacinu. Opis posla:
fizički poslovi, utovar i istovar robe, prepakivanje robe, pomoćni poslovi.Cena sata je 170,00 din. Radi se od 23.07.-31.08.. Firma se nalazi u Zemunu.


21.07.2018.
Konobar i šanker

Potrebni omladinci za posao konobara i šankera. Opis posla: pripremanje toplih i hladnih napitaka, usluživanje mušterija. Radi se u igraonici za decu na Vidikovcu. Rad na duži vremenski period.

21.07.2018.
Animator

Potrebna devojka za posao animatora za decu. Opis posla: animiranje i igranje sa decom. Radi se u igraonici za decu na Vidikovcu. Rad na duži vremenski period.

 

21.07.2018.
Pomoćni poslovi u salonu


Potrebna devojka za pomoćne poslove u frizerskom salonu. Opis posla: javljanje na telefon i zakazivanje termina, pranje kose mušterijama i ostali poslovi u salonu. Rad na duži vremenski period

21.07.2018.
Rad u restoranu hotela

Potrebni momci za rad u restoranu hotela. Opis posla: sređivanje stola i stolica, pomoćni poslovi, čišćenje. Hotel se nalazi na Novom Beogradu.Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.