Mobirise Web Page Generator

Aktuelni poslovi

.

RADNO VREME ZADRUGE:
Radnim danima: 08h-16h
Subotom: 09h-13h

18.03.2019.
Fizički poslovi

Potrebni momci za fizičke poslove i dnevnice. Opis posla: utovar, istovar robe, pakovanje robe, sređivanje terena. Radi se ili nekoliko dana ili dnevnica u zavisnosti koja je firma u pitanju. Rad na više lokacija u gradu i van grada. Dnevnica od 1.500,00din do 1.800,00din. Cena sata od 180,00din do 200,00din.

18.03.2019.
Deklarisanje robe

Potrebne devojke i momci za deklarisanje robe. Radi se u Krnješevcima I i II smena. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Cena sata je 180,00din. Isplata je na 15 dana.
 

18.03.2019.
Pakovanje robe

Potrebni studenti i studentkinje za posao pakovanja robe. Opis posla: pakovanje flašica soka, deklarisanje, fizički poslovi. Cena sata je 200,00din. Radi se u Surčinu
 

18.03.2019.
Pomoćni poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci za pomoće poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Cena sata je 200,00din za studente, za nezaposlena lica je 170,00din. Radi se na više lokacija u gradu. Redovna isplata.


18.03.2019.
Prevođenje sa nemačkog jezika

Potreban student sa znanjem nemačkog jezika za posao prevodioca. Opis posla: prevođenje tekstova. Cena sata je 230,00 din. 

18.03.2019.
Prodavac sladoleda

Potrebna studentkinja za posao prodavca sladoleda u poslastičarnici. Opis posla: usluživanje mušterija, rad na kasi. Cena sata je 200,00 din. Radi se na Banovom brdu na duži vremenski period. Potrebna je sanitarna knjižica.

18.03.2019.
Šanker

Potrebni omladinci za poslove šankera. Opis posla: priprema toplih i hladnih napitaka i usluživanje gostiju, vođenje Knjige šanka, održavanje higijene šanka (sudopera, čaše,...). Plata je 30.000,00 dinara. Restoran/kafić se nalazi na Banovom brdu.
-

18.03.2019.
Perač posuđa


Potrebni omladinci za posao perača posuđa. Opis posla: pranje posuđa i održavanje higijene, pomaganje ostalim zaposlenima po potrebi. Restoran/kafić se nalazi na Banovom brdu.

Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.