https://mobirise.com/

Aktuelni poslovi

.

18.09.2018.
Deklarisanje robe i pomoćni poslovi u magacinu

Potrebni za deklarisanje robe i pomoćne poslove u magacinu na duži vremenski period. Radi se u Šimanovcima. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Cena sata je 160,00din. Isplata je na mesečnom nivou.

18.09.2018.
Deklarisanje robe

Potrebne devojke za deklarisanje robe. Radi se u Krnješevcima I i II smena. Organizovan je prevoz fo firme i nazad. Cena sata je 180,00din. Isplata je na 15 dana.
 

18.09.2018.
Deklarisanje robe

Potrebni omladinci za deklarisanje robe. Radi se I smena u luci Beograd na duži vremenski period. Cena sata je 160,00 din. Isplata je na mesečnom nivou.

18.09.2018.
Deklarisanje robe

Potrebni omladinci za deklarisanje robe. Radi se I i II smena u Staroj Pazovi na duži vremenski period.. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Cena sata je 143,00 din. Isplata je na mesečnom nivou.03.09.2018.
Lakši fizički poslovi

Potreban student za lakše fizičke poslove.
Opis posla: punjenje i zatvaranje  boca alkohola, pakovanje boca. Cena sata je 180,00din. Radi se u firmi koja se nalazi na Adi.

03.09.2018.
Piker

Potrebni studenti za posao pikera. Opis posla: pakovanje lekova, lepljenje nalepnica na bočice lekova, slaganje kutija i bočica lekova. Cena sata je 170,00din. Radi se za farmaceutsku kompaniju na Čukaričkoj padini na duži vremenski period.
.

03.09.2018.
Sobarica

Potrebna devojka za posao sobarice. Opis posla: čišćenje i spremanje soba, zamena posteljine i obezbeđivanje sredstva za ličnu higijenu u smeštajnim jedinicama, kontrola posteljine, inventara i drugih stvari pri odlasku gostiju, pPreuzimanje odevnih predmeta gostiju za pranje, čišćenje i peglanje i predaja u perionicu. Plata je 30.000,00din. Hotel se nalazi na Banjici. Radi se na duži vremenski period.

03.09.2018.
Fizički poslovi

Potrebni studenti za fizičke poslove. Opis posla: utovar, istovar i pakovanje robe. Cena sata 200,00din.

03.09.2018.
Rad u računovodstvu

Potreban student ili studentkinja za rad u premijsko računovodstvo. Radi se u osiguravajućoj kompaniji na Novom Beogradu na duži vremenski period.. Sa radom se počinje 22..08.2018. 


 

03.09.2018.
Rad u pisarnici

Potrebni studenti za rad u pisarnici na duži vremenski period. Opis posla: arhiviranje i slaganje dokumentacije. Radi se za osiguravajuću kompaniju na Novom Beogradu.

03.09.2018.
Rad na pumpi

Potrebna devojka za rad na pumpi. Opis posla: usluživanje mušterija, rad na kasi. Rad na duži vremenski period. Pumpa se nalazi na Banjici.

03.09.2018.
Rad u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci za poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Redovna isplata.Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.