Web Creator

Aktuelni poslovi

.

24.05.2018.
Deklarisanje robe

Potrebne devojke za posao deklarisanja robe. Opis posla: lepljenje nalepnica na proizvode. Neto sat 180,00 dinara. Radi se u magacinu van Beograda. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivo

 

24.05.2018.
Fizički poslovi

Potrebni omladinci za fizičke poslove. Opis posla: utovar i istovar robe. Cena neto sata je 180,00din. Radi se u Krnješevcima. Organizovan je prevoz do firme i nazad. 

24.05.2018.
Pikovanje i deklarisanje robe

Potrebni momci za pikovanje i deklarisanje robe. Cena neto sata je 150,00din. RAadi se nekoliko dana. Radi se u Krnješevcima. Organizovan je prevoz do firme i nazad.

24.05.2018.
Hostesa

Potrebne devojke za posao hostese u hotelu. Opis posla: pomaganje gostima hotela, davanje potrebnih informacija. Radi se na Novom Beogradu.

24.05.2018.
Pakovanje robe

Potrebni momci za pakovanje robe. Opis posla: slaganje i pakovanje robe. Cena neto sata je 143,00din. Radi se na Banjiici. 

24.05.2018.
Prodavac u pet shop-u

Potreban student za rad u pet shop-u. Opis posla: usluživanje kupaca, briga o ispravnosti i urednosti izložene robe, briga o higijeni polica, radnog prostora i okoline, briga o ispravnosti istaknutih cena, adekvatna briga o životinjama, punjenje polica prema dnevnim potrebama i zahtevima dnevnih procesa, rad na blagajni. Radi se na Čukarici.

24.05.2018. 
Pomoćni radnik u kuhinji

Potreban omladinci za posao pomoćnog radnika u kuhinji. Opis posla: aranžiranje jela, vođenje računa o ličnoj higijeni i higijeni sredstava i prostora, priprema salate, priprema namirnica za kuvare, pranje posuđa i održavanje higijene, pomaganje ostalim zaposlenima na drugim radnim mestima po potrebi. Radi se na duži vremenski period

24.05.2018.
Rad u restoranima brze hrane

Potrebni studenti za pomoćne poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Radi se na duži vremenski period. Isplata na mesečnom nivou.

24.05.2018.
Spremačica

Potreban omladinci za posao pomoćnog radnika u kuhinji. Opis posla: aranžiranje jela, vođenje računa o ličnoj higijeni i higijeni sredstava i prostora, priprema salate, priprema namirnica za kuvare, pranje posuđa i održavanje higijene, pomaganje ostalim zaposlenima na drugim radnim mestima po potrebi. Radi se na duži vremenski period.

24.05.2018.
Konobari i šankeri

Potrebni omladinci za posao konobara i šankera. Opis posla: prijem porudžbina od gostiju, priprema toplih i hladnih napitaka i usluživanje gostiju. Rad na duži vremenski period.


 

24.05.2018.
Devojka za rad u šanku

Potrebna devojka za rad u šanku. Opis posla: usluživanje gostiju, priprema toplih i hladnih napitaka. Radi se u hotelu na Banjici na duži vremenki period.

24.05.2018.
Lepljenje kutija i skupljanje rasute robe

Potrebni omladinci za posao lepljenja kutija i skupljanja rasute robe. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za noćnu 182,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou

24.05.2018.
Strečovanje robe

Potrebni omladinci za posao strečovanje robe. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za noćnu 182,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou.Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.