Website Maker

Aktuelni poslovi

.

19.09.2017. 
Pomoćni poslovi u proizvodnji

Potrebni omladinci za pomoćne poslove u proizvodnji kečapa i preradi voća i povrća, rad na proizvodnoj liniji, slaganje finalnih proizvoda na palete, pakovanje gotovih proizvoda, lepljenje deklaracija na proizvode. Rad u smenama.

19.09.2017.
Prodavac u prodavnici gumenih bombona

Potrebne studentkinje i devojke do 30 godina starosti za posao prodavca u prodavnici gumenih bombona. Opis posla: prodaja bombona, rad na kasi, rad sa novcem i mušterijama. Rad na duži vremenski period. Radi se u dve smene.

19.09.2017.
Poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Rad na duži vremenski period. Radi se na Vidikovcu i Novom Beogradu

19.09.2017.
Spremačica i kafe kuvarica

Potrebne studentkinje i nezaposlena lica do 30 godina starosti za posao čišćenja kancelarija i poslovnog prostora. Radila bi i kao kafe kuvarica. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Pomoćni radnik u kuhinji

Potrebna devojka do 30 godina starosti za pomoćne poslove u kuhinji. Opis posla: priprema namirnica za kuvare, pranje posuđa i održavanje higijene, pomaganje ostalim zaposlenima na drugim radnim mestima po potrebi. Rad na duži vremenski period. Radi se u hotelu na Banovom brdu. 

19.09.2017.
Pomoćni radnik u proizvodnji jastuka i dušeka

Potreban omladinac do 30 godina starosti za poslove u proizvodnji jastuka i dušeka. Opis posla:  pomoćni poslovi u proizvodnji, rad za mašinom, fizički poslovi. Rad na duži vremenski period. Radi se u Ostružnci.

19.09.2017. 
Medicinska sestra


Potrebne devojke sa završenom srednjom medicinskom školom, smer medicinska sestra-tehničar, za posao medicinske sestre u domu penzionera. Opis posla: posmatranje i procena telesnog i psihičkog stanja i ponašanja pacijenata, sprovođenje terapije i nega bolesnika. Rad na duži vremenski period. Radi se na Umci.

19.09.2017.
Negovateljica


Potrebne devojke za posao negovateljice u domu penzionera. Opis posla: briga o pacijentu, presvlačenje, kupanje, hranjenje pacijenata, šetanje sa pacijentima. Rad na duži vremenski peiod. Radi se na Umci.

19.09.2017.
Konobari i šankeri

Potrebni omladinci za poslove konobara i šankera u restoranu. Opis posla:  prijem porudžbina od gostiju, priprema toplih i hladnih napitaka i usluživanje gostiju, priprema pića. Rad na duži vremenski period. 

19.09.2017.
Kozmetičarka

Potrebne devojke za posao kozmetičarke. Opis posla: nega kože lica i tela, perikir, manikir, depilacija voskom. Potrebno je iskustvo. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Fizički poslovi

Potrebni studenti do 26 godina starosti i učenici od 18 godina starosti za fizičke poslove. Opis posla: utovar/istovar robe, pakovanje robe. Rad u smenama.

19.09.2017.
Administrativni poslovi

Potrebna devojka za administrativne poslove. Opis posla: unos podataka, prijem i preusmeravanje telefonskih poziva, primanje, raspoređivanje, otpremanje i arhiviranje pošte, fotokopiranje, skeniranje i arhiviranje dokumentacije, zavođenje i odlaganje dokumentacije. Potrebno napredno znanje engleskog jezika. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Telefonska kontrola anketa

Potrebna studentkinja za posao telefonske kontrole anketa. opis posla: telefonskim putem se proveravaju urađenje ankete, pozivaju se ispitanici i proverava se podudarnost datih odgovora
 Cena sata je 150,00 din. Rad je na duži vremenski period.

19.09.2017.
Manipulativni radnici

Potrebni omladinci za posao manipulacije robom u skladištu.Opis posla: rad na utovaru i istovaru robe, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, smeštaj robe. Radi se na više lokacija. rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Viljuškarista

Potrebni omaldinci za posao viljuškariste. Opis posla: rad na utovaru i istovaru robe korišćenjem viljuškara, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, odlaganje i smeštaj robe, obavljanje skladištnih operacija. Potrebno iskustvo sa viljuškarom. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Deklarisanje robe

Potrebni studenti za poslove deklarisanja robe. Rad u smenama. Organizovan prevoz do firme. Cena dnevnog sata je 140,00din, a noćno sata 165,00din. Redovna isplata na mesečnom nivou.

19.09.2017.
Spremačica

Potrebne devojke za posao spremačice u domu penzionera. Opis posla: održavanje prostorije usisavanjem, brisanje radnih površina, brisanje velikih podnih površina, pražnjenje kanti za otpad, održavanje toaleta, održavanje kuhinje. Rad na duži vremenski peiod. Radi se na Umci.

19.09.2017.
Rad u magacinu

Potrebni omladinci za poslove u magacinu. Opis posla: utovar/istovar robe, slaganje robe,fizički poslovi, pakovanje robe, sređivanje magacina, strečovanje robe. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Vozač

Potrebni omladinci za posao vozača. Opis posla:priprema vozila,preuzimanje prevozne dokumentacije, prevoz robe, utovar/istovar robe, izveštavanje o prevozu. Rad na duži vremenski period.

19.09.2017.
Telefonsko anketiranje


Potrebni omaldinci za posao telefonskog anketiranja. Opis posla: anketar dobija bazu ispitanika koje treba da anketira, putem telefona se odabranim ispitanicima usmeno postavlja određen broj pitanja, objašnjenje pitanja koje ispitanik ne razume, odgovore koji ispitanici daju unose se u računa. Rad na duži vremenski period.