Mobirise

Aktuelni poslovi

.

Konobari

Potrebni omladinci za poslove konobara u ekskluzivnom hotelu na Novom Beograd. Posao je na duži vremenski period. Potrebno je iskustvo i sanitarna knjižica.

Rad na trafici

Potrebni studentni za poslove prodavca na trafici u Zemunu. Radi se u julu i avgustu. Plata je 24.000,00 din.

Poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni učenici, studenti i  omladinci do 30 godina starosti za poslove u restoranima brze hrane - MC Donalds. Rad u smenama. Redovna isplata. Cena sata je 137,00 din.

Rad na pumpi

Potreban student do 26 godina starosti za posao kasira na pumpi, Pumpa se nalazi na Mirijevu. Potrebno je poslati CV na e-mail zadruge. 

Deklarisanje robe

Potrebni studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove deklarisanje robe. Rad u smenama. Organizovan prevoz do firme. Cena sata je 140,00 din za dnevnu smenu i 165,00 din noćnu smenu. Isplata je redovna, na mesečnom nivou.

Fizički poslovi

Potrebni studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove utovar/istovar robe. Rad u smena. Organizovan prevoz do firme. Cena sata je 150,00 din. Isplata je redovna, na mesečnom nivou.

Dnevnice

Potrebni studenti za dnevne poslove-dnevnice.

Telefonsko anketiranje

Potrebni studenti za poslove telefonskog anketiranje. Anketiraju se ljudi putem telefona, plaćeno je po urađenoj anketi.

Pomoćni poslovi u proizvodnji

Potrebni učenici, studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za pomoćne poslove u proizvodnji (obrada voća i povrća), rad na proizvodnoj liniji, pakovanje gotovih proizvoda, slaganje finalnih proizvoda na palete, lepljenje deklaracija na proizvode. Radi se u smenama. Cena sata je 130,00 din za dnevnu smenu i 156,00 din za noćnu smenu. Redovna isplata.

Konobari i barmeni
Potrebni studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove konobara i barmena u restoranu u boemskoj četvrti - Skadarliji, u samom centru Beogradu. Rad u smenama. Rad na duži vremenski period. Plata od 30.000,00 din.

Kuvari i perači posuđa
Potrebni studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove kuvara i perača posuđa u restoranu u boemskoj četvrti - Skadarliji, u samom centru Beograda. Rad u smenama. Rad na duži vremenski period. Plata od 30.000,00 din.Hostese i čekeri

Potrebni strudenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove hostese i čekera u restoranu u boemskoj četvrti - Skadarliji, u samom centru Beograda. Rad u smenama. Rad na duži vremenski period. Plata od 30.000,din. 

Pomoćni radnik u kuhinji

Potrebni studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti za poslove pomoćnog radnika u kuhinji u restoranu domaće kuhinje koji se nalazi u samom srcu Skadarlije. Radi se u smenama, od 9h do 17h i od 17h do 01h. Obavezna sanitarna knjižica. Plata je 30.000,00 din. 

Pomoćna radnica u kuhinji

Potrebna studentkinja ili nezaposlena devojka do 30 godina starosti za posao pomoćne radnice u kuhinji u eksluzivnom restoranu na Dedinju. Rad u smenama. Obavezna sanitarna knjižica. Plata je 30.000,00 din.

Sobarica 

Potrebna devojka do 30 godina starosti za posao sobarice u hotelu na Banjici. Rad u smenama. Rad na duži vremenski period.

Pizza i roštilj majstor

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za poslove pizza i roštilj majstora u ugostiteljskom kompleksu u Jakovu. Rad na duži vremenski period. Rad u smenama, od 9h do 17h i od 10h do 18h. Cena sata je 200,00 din. 

Spremačica

Potrebna devojka do 30 godina starosti za posao spremačice u ugostiteljskom kompleksu u Jakovu. Rad na duži vremenski period. Rad u smenama, od 9h do 17h i od 10h do 18h. Cena sata je 130,00 din. 

Kuvar

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao kuvara u ugostiteljskom kompleksu u Jakovu. Rad na duži vremenski period. Rad u smenama, od 9h do 17h i od 10h do 18h. Cena sata je 200,00 din.

Pomoćni radnik u kuhinji

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao pomoćnog radnika u kuhinji u ugostiteljksom kompleksu u Jakovu. Rad na duži vremenski period. Rad u smenama, od 9h do 17h i od 10h do 18h. Cena sata je 150,00 din.

Konobar

Potreban omladinac do 30 godina starosti za posao konobara u restoranu na Adi Ciganliji. Radi se svaki dan. Dnevnica je 1.500,00 din.

Stručna praksa

Za studente sa Ekonomskog, Saobraćajnog (smer logistika, drumski i bezbednost saobraćaja) fakulteta i FON-a otvorena je plaćena praksa u trajanju od 2 meseca. Početak prakse je 03.07.2017. Potrebno je poslati CV  na mail zadruge.     

Administrativni poslovi 

Potrebni studenti sa ekonomskog fakulteta za rad u administraciji. Posao je na duži vremenski period. Fiksna plata je 30.000,00 din.