Website Builder

Aktuelni poslovi

.

19.03.2018.
Deklarisanje robe

Potrebni omladinci za poslove deklarisanja robe. Neto sat 143,00 dinara. Radi se u magacinu van Beograda. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivo.

 19.03.2018.
Deklarisanje robe

Potrebne devojke za posao deklarisanja robe. Neto sat 143,00 dinara. Radi se u magacinu van Beograda. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivo. 

19.03.2018.
Istovar robe

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za poslove istovara robe. Cena sata je 180,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou.
 

19.03.2018.
Strečovanje robe


Potrebni omladinci za posao strečovanja robe. Opis posla: obmotavanje robe streč folijom. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za nocnu 182,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou.

19.03.2018.
Lepljenje kutija i skupljanje rasute robe

Potrebni omladinci za posao lepljenja kutija i skupljanja rasute robe. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za nocnu 182,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou.

19.03.2018.
Administrativni poslovi

Potreban student do 26 godina starosti za administrativne poslove. Opis posla; unos podataka, komunikacija sa klijentima. Potrebno znanje rada na računaru. Radi se na Novom Beogradu na duži vremenski period. Dnevnica je 1.150,00din.

19.03.2018.
Rad u turističkoj agenciji


Potrebne studentkinje za rad u turističkoj agenciji. Opis posla: prodaja turističkih aranžmana. Rad na duži vremenski period. Potrebno je poslati CV na mail clanstvo@ozgrof.rs sa naznakom za rad u turističkoj agenciji.

Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.