https://mobirise.com/

Aktuelni poslovi

.

17.10.2017. 
Prodavačica u piceriji

Potrebne devojke za posao prodavačice u piceriji. Opis posla: prodaja pice i drugih proizvoda, rad sa novcem i mušterijama, rad na kasi. Posao na duži vremenski period. Radi se u centru grada.

17.10.2017.
Dostavljač pice

Potrebni omladinci za posao dostavljača pice. Opis posla: dostava pice na adresu,
dostava se vrši u okolini picerije. Radi se u centru grada. Posao na duži vremenski period.

17.10.2017.
Deklarisanje robe

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao deklarisanja robe. Radi se u smenama. Cena dnevnog sata je 140,00 din, a noćnog sata 165,00din. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivou.

17.10.2017.
Fizički poslovi

Potrebni studenti do 26 godina starosti za fizičke poslove. Opis posla: pomoćni fizički poslovi. Radi se narednih nekoliko dana.

17.10.2017.
Rad u call centru

Potrebne studentkinje do 26 godina starosti za posao u call centru. Opis posla: pozivanje i zakazivanje sastanka. Radi se 7 sati dnevno. Rad na duži vremenski period. Radi se na Novom Beogradu.

17.10.2017.
Organizovanje fokus grupa

Potrebne devojke do 30 godina starosti za posao organizovanja fokus grupa. Opis posla: pozivanje i ugovaranje sastanka sa ispitanicima, formiranje grupe ispitanika. Cena sata je 150,00din. Radi se u popodnevnim časovima. 

17.10.2017.
Rad u call centru

 Potrebni studenti do 26 godina starosti za posao u call centru. Opis posla: primanje poziva,uzimanje podataka od onoga ko je pozvao, unošenje podataka u kompjuter, skeniranje dokumentacije. Rad na duži vremenski period. Radi se na Novom Beogradu.

17.10.2017.
Rad u školi stranih jezika

Potrebni studenti do 26 godina strarosti završne godine filološkog fakulteta za posao prevođenja i rada sa decom u školi stranih jezika. Potreban je položen B2 ispit iz engleskog i nemačkog jezika. Cena sata je 450,00 din. Radi se u Sremčici.

17.10.2017.
Pomoćni kuvari

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao pomoćnog kuvara u restoranu. Opis posla:  priprema namirnice za pripremu hrane, oblikovanje jela u obroke, dodavanje priloga, izrada dresinga, priloga za salate i ostale proizvode iz kuhinje. 
   Rad na duži vremenski period. 

17.10.2017.
Poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Rad na duži vremenski period. Radi se na Vidikovcu i Novom Beogradu.

17.10.2017.
Pomoćni poslovi u pripremi salate

Potrebni omladinci za posao pripremu salate. Opis posla: pomoćni poslovi u pripremi salate, seckanje i pakovanje salate. Radi se prva smena od 7h do 15h. Potrebna je sanitarna knjižica.

17.10.2017.
Spremačica

Potrebne devojke za posao spremačice. Opis posla: čišćenje kancelarije, čišćenje poslovnog prostora. Rad na duži vremenski period. 


17.10.2017.
Spremačica u hostelu

Potrebne devojke za posao spremačice u hostelu. Opis posla: održavanje prostorije usisavanjem, brisanje radnih površina, brisanje podnih površina, pražnjenje kanti za otpad, održavanje soba, toaleta i kuhinje. Radi se na Banovom brdu.

17.10.2017.
Manipulativni radnici

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za manipulativne poslove. Opis posla: - rad na utovaru i istovaru robe, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, odlaganje i smeštaj robe, obavljanje skladištnih operacija. Rad na duži vremenski period. 

17.10.2017.
Manipulativni radnici

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za manipulativne poslove u skladištu mleka i mlečnih proizvoda. Opis posla: - rad na utovaru i istovaru robe, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, odlaganje i smeštaj robe, obavljanje skladištnih operacija. Rad na duži vremenski period. Radi se u Kraljevu. 

17.10.2017.
Viljuškarista

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao viljuškariste. Opis posla: rad na utovaru i istovaru robe korišćenjem viljuškara, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, odlaganje i smeštaj robe, obavljanje skladištnih operacija. Potrebno je iskustvo u vožnji viljuškara. Rad na duži vremenski period. Radi se u Beogradu.

17.10.2017.
Viljuškarista

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao viljuškariste. Opis posla: rad na utovaru i istovaru robe korišćenjem viljuškara, prijem robe, kvantitativna i kvalitativna kontrola robe, odlaganje i smeštaj robe, obavljanje skladištnih operacija. Potrebno je iskustvo u vožnji viljuškara. Rad na duži vremenski period. Radi se u Novom Sadu.

17.10.2017.
Konobari u hostelu

Potrebni omladinci za posao konobara u hostelu. Opis posla:  prijem porudžbina od gostiju, priprema toplih i hladnih napitaka i usluživanje gostiju. Radi se u hostelu na Banovom brdu.