mobirise.com

Aktuelni poslovi

.

14.02.2018.
Deklarisanje robe

Potrebni omladinci za poslove deklarisanja robe. Neto sat 143,00 dinara. Radi se u magacinu van Beograda. Organizovan prevoz do firme i nazad. Isplata na mesečnom nivo.

 14.02.2018.
Vozač 

 Potreban omladinac do 30 godina starosti za posao vozača. Opis posla: obavljanje kurirskih poslova, priprema vozila, preuzimanje prevozne dokumentacije i odnošenje na odredište. Uslovi: vozačka dozvola B katerorija, aktivan vozač, poznavanje grada. Cena neto sata je 240,00din. Rad na duži vremenski period. Isplata na mesečnom nivou.

14.02.2018.
Komisioniranje naloga

Potreban student do 26 godina starosti za poslove komisioniranje naloga. Opis posla: odvajanje robe. Posao na duži vremenski period. Radi se I smena, od 08h do 16h. Cena sata je 150,00din. Isplata na mesečnom nivou. Organizovan prevoz do firme i nazad.
 

14.02.2018.
Istovar robe iz kontejnera

Potrebni momci za poslove istovara robe iz kontejnera. Radi se nekoliko dana u Pazovi. Cena neto sata je 180,00din. Organizovan prevoz do firme i nazad.

14.02.2018.
Strečovanje robe

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao strečovanja robe. Opis posla: obmotavanje robe folijom koja se nalazi na paletama. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za noćnu 182,00din. Isplata na mesečnom nivou. Organizovan prevoz do firme i nazad. 

14.02.2018.
Lepljenje kutija i skupljanje rasute robe

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao lepljenja kutija i skupljanja rasute robe. Opis posla: satsavljanje i lepljenje kutija, pakovanje robe u kutije. Cena neto sata za dnevnu smenu je 145,00din, za noćnu 182,00din. Isplata na mesečnom nivou. Organizovan prevoz do firme i nazad.

14.02.2018.
Pranje prozora

Potrebna studentkinja do 26 godina starosti za posao pranje prozora. Cena neto sata je 200,00din. Radi se u nedelju 18.02.2018..

14.02.2018.
Prodaja kokica

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za prosaju kokica. Potrebna je sanitarna knjižica. Cena neto sata je 150,00din. Rad na duži vremenski period. 

14.02.2018.
Pomoćni poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za pomoćne poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema hrane, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Rad na duži vremenski period. Isplata na mesečnom nivou. 

14.02.2018.
Perač posuđa

Potrebni omladinci do 30 godina starosti za posao pranja sudova u hotelu. Opis posla: pranje posuđa i održavanje higijene, pomaganje ostalim zaposlenima na drugim radnim mestima po potrebi. Rad na duži vremenski period.  

14.02.2018.
Rad u vešeraju

Potrebne devojke za posao u vešaraju. Opis posla: sortiranjeposteljine i odevnih predmeta za pranje, peglanje odevnih predmeta. Radi se u hotelu na duži vremenski period. 

14.02.2018.
Sobarica

Potrebna devojka za posao sobarice u hotelu. Opis posla: čišćenje i spremanje soba, zamena posteljine i obezbeđivanje sredstava za ličnu higijenu u smeštajnim jedinicama. kontrola posteljine, inventara i drugih stvari pri odlasku gostiju, preuzimanje odevnih predmeta gostiju za pranje, čišćenje i peglanje i predaja u perionicu, vršenje uvida u ispravnost inventara. Rad na duži vremenski period. 

Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.