https://mobirise.com/

Aktuelni poslovi

.

RADNO VREME ZADRUGE:
Radnim danima: 08h-16h
Subotom: 09h-13h

11.02.2019.
Fizički poslovi

Potrebni momci za fizičke poslove i dnevnice. Opis posla: utovar, istovar robe, pakovanje robe, sređivanje terena. Radi se ili nekoliko dana ili dnevnica u zavisnosti koja je firma u pitanju. Rad na više lokacija u gradu i van grada. Dnevnica od 1.500,00din do 1.800,00din. Cena sata od 180,00din do 200,00din.

11.02.2019.
Deklarisanje robe

Potrebne devojke i momci za deklarisanje robe. Radi se u Krnješevcima I i II smena. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Cena sata je 180,00din. Isplata je na 15 dana.
 

11.02.2019.
Deklarisanje robe

Potrebani omaldinci za deklarisanje robe.
Radi se u luci Beograd. Radi se od 08h do 16h. Cena sata je 180,00din. Isplata na mesecnom nivou.
 

11.02.2019.
Pomoćni poslovi u restoranima brze hrane

Potrebni omladinci za pomoće poslove u restoranima brze hrane. Opis posla: priprema jela, pomoćni poslovi u kuhinji, primanje i izdavanje porudžbina, rad na kasi, usluživanje mušterija. Cena sata je 200,00din. Radi se na više lokacija u gradu. Redovna isplata.


11.02.2019.
Fizički poslovi i deklarisanje sportske robe i opreme

Potrebni momci za fizičke poslove i deklarisanje sportske robe i operme. Opis posla: utovar, istovar, pakovanje i deklarisanje sportske robe i opreme. Cena sata je 187,00din. Organizovan je prevoz do firme i nazad. Radno vreme od 09h do 17h.

.Online kursevi za usavršavanje profesionalnih veština


Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu clanstvo@ozgrof.rs prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.